Main Page Sitemap

Gutschein trgovina maslina


gutschein trgovina maslina

se po kvaliteti. U tom je podneblju maslina odigrala vanu ulogu u razvoju civilizacije, prehrani, medicini, ekonomiji, mitologiji, religiji i umjetnosti. Dogodilo se to nakon svae izmeu boice mudrosti Atene i boga mora Posejdona o tome kome pripada Atika. Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu, wie du die Kontrolle darüber behältst, findest du hier: Cookie-Richtlinie.

Trgovina, maslina, okus Domovine Artikel im trgovina - maslina -Shop bei eBay! Poljoprivredna zadruga, maslina i vino Polaa - MasVin

Ebay gutschein verschenken
Groupon gutschein aktiv-parkhotel

Maslina u mitovima i simbolima, maslina je mitsko drvo koje su po predaji stvarali bogovi. Tako su jo u mlae kameno doba nai preci sakupljali i plodove divlje masline, o emu svjedoe i arheoloki nalazi njenih kotica u spiljama, stari vie od 9 000 godina. I u Grkoj je prvo stablo masline stvorila boica. Maslina u antikoj Grkoj, maslinu su na podruje antike Grke donijeli trgovci, Feniani i Egipani, a arheoloka istraivanja govore da su prva stabla posaena oko 3 000. svijet vina vas zanima? Njeno je stablo nisko, vijugavo, kvrgavo i ispucalo, vrsto i otporno ak i na truljenje. Entdecken Sie, genießen Sie Lebensmittel und Feinkost aus dem Balkan, sowie die Rezepte aus unserer Heimat in ihrer ganzen Vielfalt und erleben Sie den einzigartigen Flair im familiengeführten Unternehmen. Ona je i simbol vjernosti i odanosti, pa stoga ne udi to je Odisejev i Penelopin brani krevet nainjen na panju drva masline. No, prva su stabla kultivirana i posaena prije 5-6 tisua godina na podruju Mezopotamije, Sirije i Palestine, odakle se maslina proirila Mediteranom. International Customers: Please visit or contact us at our email address regarding international orders - we have very low shipping rates - tel.

Rabatt gutschein nenalina, Villa p gutschein code,


Sitemap